۱۳۹۴ آبان ۱۸, دوشنبه

اوج گيري زود هنگام تضادها در رأس نظام



 در حالي كه مردم بپا خاسته اند شكاف در بالاو پائين نظام اوج گرفته است
روز 17آبان آخوند روحاني با ضرب المثل هرچه بگندد نمكش مي زنند واي به وقتي كه بگندد نمك زير آب يك قوة ديگر رژيم را زد و يك تيشه به ريشه فرودآورد. 
روز18 آبان  آخوند آملي لاريجاني به صحنه آمد و با فيگور تسلط به اوضاع گفت نمي خواهد پاسخ روز قبل روحاني را بدهد بعد نكته به نكته مو به مو پاسخ آخوند حسن روحاني را داد و حسابش را كف دستش گذاشت پيش از او رسالت ارگان باند مؤتلفه به روحاني سرنوشت روساي جمهور قبلي نظام را يادآور شده بود و به روش ولي فقيه دندان حذف را نشانش داده بود. اين گوشه اي از جنگ قدرت بود به اين دو سه تا لينك هم يك نگاهي بكنيد بعد حرف هاي آخوند آملي لاريجاني را ببينيد، 1 - 2
بله در حالي كه مردم بپا خاسته اند شكاف در بالاو پائين نظام اوج گرفته است

18آبان 94 - آخوند آملی لاریجانی سردژخیم قضاییه رژیم در پاسخ به اظهارات روز قبل حسن روحانیدر مورد قوه قضاییه و روزنامه‌های باند خامنه‌ای در جلسه سرکردگان قضاییه رژیم با اشاره به این‌که نقد را حق روزنامه‌های منتقد دولت می‌داند گفت با نزدیک شدن به انتخابات هجمه‌ها به قوه قضاییه رو به افزایش است، با قدرت در مقابل حملات می‌ایستیم.

وی همچنین گفت: نمی‌خواهیم پاسخ سخنان دیروز در نمایشگاه مطبوعات را بدهیم، چون مصلحت کشور اختلاف افکنی نیست اما چرا برخی با تهمت، توهین و افترا قوه قضاییه را مورد حمله و اهانت قرار می‌دهند، چرا بگونه‌ای القا می‌کنند که انگار یک یا چند روزنامه بر قوه قضاییه سیطره دارند. من عرضم این است که مقصود از این جملات شرطی چیست؟ این جمله شرطی که اگر نمک فاسد بشود کار سخت می‌شود، در مورد قوه مجریه هم هست در مورد دولت هم هست، در مورد رئیس‌جمهور هم هست، اگر قوه مجریه فاسد بشود، اگر دولت فاسد بشود، اگر رئیس‌جمهور فاسد بشود کار خیلی سخت می‌شود، البته جهت سخت شدنش فرق می‌کند در قوه قضاییه یک جور است، در دولت یک جور دیگر است.
مقصود از این حرفها چیست؟
اگر به التزام بخواهیم بگوییم قوه قضاییه اینطوری شده است که این افتراست، اگر غیر این باشد اهانت است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر