۱۳۹۴ شهریور ۳, سه‌شنبه

باز گشايي سفارت انگليس آيا دردي از نظام ولايت دوا مي كند؟





آخوند روحاني در ديدار با وزير خارجه انگليس ابراز اميدواري كرد كه كم كم خاطرات بد كودتا عليه مصدق  در مورد اين كشور از حافظه مردم محو بشود. 
امروز هم رفت همدان و باز ادعاي قانونمداري كرد. فكر مي كند مي تواند حمار ولايت را با زين قانون رام كرده و به سرمنزل كدخدا برسد. 
براي همين هم گوشش را به اعتراضات كارگران، كشاورزان، معلمان، پرستاران و اصناف به جان آمده بسته است و چهار نعل به سمت وابستگي مي تازد.  اسمي هم از زندانيان سياسي نمي برد، يادي از ستار بهشتي ، غلامرضا خسروي و خيلي هاي ديگر نمي كند. اين ها براي بقاي نظام ضرر دارند.
از آن طرف هم رفسنجاني رفته است مشهد بلكه از فسيل چند تا آخوند ضد خامنه اي كه خودشان هم سوابق زيادي در جنايت عليه مردم دارند آبي براي اكبرشاهي اش گرم كند. 
با اين همه داستان باز كردن سفارت كه فكر مي كرد حلوا است و كام نظام را شيرين مي كند زهر مار شد و همه را به جان هم انداخت.

«با بازگشایی سفارت انگلیس در سال انتخابات چشم فتنه روشن شد!» (وطن امروز 2/5 /94)
«وقتی این بخش از اظهارات دکتر ظریف، وزیر خارجه کشورمان در کنفرانس خبری با «هاموند» وزیر خارجه انگلیس را دیدیم که ایشان گفته بود: «حاضریم از طریق گفتگو در مورد مسائل اختلافی مانند حقوق‌بشر، مشکلات را حل کنیم»، هم تعجب کردیم و هم دانستیم ظاهراً باید در بر همان پاشنه‌ای بچرخد که انگلیسیها از بازگشایی سفارتخانه خود دنبال می‌کنند» (روزنامه جوان ـ ۳/۶/۹۴).
«مثلث بازگشایی سفارت انگلیس در تهران؛ تحرکات بی.بی.سی برای دسترسی به داخل وخط نفوذ درپوشش حقوق‌بشری به موازات موضوع توافق هسته‌یی دنبال می‌شود و همه اینها اضلاع یک پروژه بزرگتر هستند» (سرمقاله روزنامه حمایت ۳/۶/۹۴).
«گشایش سفارت انگلستان در تهران (را) می‌توان را سفارتخانه نیابتی آمریکا هم نامید» (سرمقاله روزنامه وطن امروز ـ 940602)
و…
این روزها یک دعوای تازه به جنگ و دعوای پایان‌ناپذیر میان دو باند حاکم اضافه شده و آن دعوا بر سر بازگشایی سفارت انـگلستان در تهران است؛ راستی چرا موضوعی که قاعدتاً بایستی امتیاز و مائده‌یی برای رژیم آخوندی باشد؛ این چنین رژیم را دچار آشوب و تلاطم کرده است؟

این حکم صادق بود، اگر وضع این رژیم یک ذره کمتر از این‌که الآن هست، بهتر بود، یک ذره منسجمتر بود و این اندازه که اکنون هست، متزلزل نبود و سایه سرنگونی را روی سر خودش احساس نمی‌کرد. اما با همین چند نمونه معدود از بسیار نمونه‌ها و از مجموع واکنش باند ولی‌فقیه به‌روشنی پیداست که این جماعت، نه تنها از بازگشایی سفارت استقبال نمی‌کند، بلکه عزا گرفته است! چرا که در بازگشایی سفارت، باز شدن مسیری را می‌بیند که مقصدش تغییر یا سرنگونی رژیم است.

برخی از آنها ایستگاه بعدی را حقوق‌بشر می‌دانند، همان که بسا بیشتر از اتمی شیشه عمر رژیم، یعنی اعدام و شکنجه و سرکوب، وابسته به آن است.

روزنامه‌های باند ولی‌فقیه تحولات روزهای اخیر، از تهاجم روحانی به شورای نگهبان، تا حملات رفسنجانی به خامنه‌ای تا فعال شدن باند اصلاح‌طلبان خاتمی چی را که چند سال بود از صحنه غایب بودند، در کنار بازگشایی سفارت انگلیس می‌گذارند و نتیجه‌های کابوس گونه می‌گیرند و در نتیجه واکنشهای چنین وحشت‌آلود از خود بروز می‌دهند. در واقع برای آنها بازگشایی سفارت انگلیس شروع یک جام زهر دیگر ا‌ست.

اما نکته این‌جاست که نمی‌توان تصور کرد که بازگشایی سفارت انگلیس، بدون اجازه و چراغ سبز خامنه‌ای صورت گرفته باشد، در این صورت چرا باند او این همه داد و قال و با آن مخالفت می‌ورزند؟...مطلب تمام نيست كليك كن با من بيا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر