۱۳۹۵ تیر ۲۱, دوشنبه

شليك كهكشان به قلب نظام ولايت



شليك كهكشان به قلب نظام ولايت  

قبل از شروع سلام و دستمريزاد به هركس در اين گردهمايي صداي مردم ايران شد. 
درود به هرقدمي كه برداشتيد، و دست مريزاد كه هريك هزاران ايراني در بند بزرگ را نمايندگي كرديد. صداي بي صدايان شديد، و همچون رعد در آسمان بي ابر دنياي مماشات و سازش بر فرق شب تار رژيم درخشيديد. 
واكنشهاي جنون آساي رژيم را ببينيد و كمي خستگي در كنيد و توشة ادامه راه كنيد: 

پس از واكنش هاي اوليه رسانه هاي رژيم كه تلاش مي كردند با كوچكنمايي ابعاد كمي و كيفي گردهمايي مقاومت ايران در پاريس، با روشن تر شدن ابعاد جهاني  اين گردهمايي، و اقبال رسانه هاي جهان نسبت به آن، وزارت خارجة رژيم ناگزير از واكنش شد و در زوزه هاي هراس آلود نوشت: «تروریست ها، ابزار پیشبرد اهداف عربستان علیه کشورهای مسلمان منطقه»َ(سايت وزارت خارجه 19تير).
امیرعبداللهیان مشاور وزير خارجة رژيم هم روز 20تير به صحنه آمد و با ابراز وحشت به خبرگزاري حكومتي ايلنا گفت: «خطای راهبردی ریاض در تحولات منطقه، عربستان و همه ما را با خسارات جبران ناپذیری مواجه می‌کند». مهدي محمدي عضو تيم مذاكره كننده هسته يي پاسدار جليلي وجه ديگري از وحشت دروني رژيم را از تحولات منطقه بارز كرد و با اشاره به سخنان امير تركي الفيصل نوشت: با یک "عربستان جدید" مواجهیم که تصمیم خود را درباره ایران گرفته است. سوال این است: آیا ما هم تصمیم خود را گرفته ایم؟(سايت حكومتي شما نيوز-20تير) آصفي سخنگوي اسبق وزارت خارجه رژيم و سفير اسبق رژيم در فرانسه، وحشت رژيم را بارز كرد و گفت: « ما باید از کانال هایی که داریم به سعودی ها بفهمانیم که دارید با آتش بازی می کنید و از طرفی باید به فرانسوی ها هم بگوییم که شما از یک روی به ما می گویید دوست داریم با شما همکاری های اقتصادی و تجاری داشته باشیم و از طرف دیگر به مجاهدين پر و بال می دهید. ولی باید حساسیت به گونه ای که آنها احساس نکنند این حساسیت از نگرانی ما منشا می گیرد، نشان داده شود که این هم ظرافت خاص دیپلماتیک خودش را دارد».(سايت حكومتي جام جم آنلاين-20تير). محمد صالح جوكار عضو قبلي كميسيون مجلس ارتجاع نيز نگراني رژيم را در گفتگو با روزنامه حكومتي ابتكار صريحتر بيان كرد و گفت: مدتي قبل دولت بحرين اعلام كرد كه براي مقابله با ايران بايد از مجاهدين  استفاده کرد و به‌ نوعی این موضوع در دستورکار عربستان و آل‌سعود قرار گرفت.(ابتكار21تير).پاسدار آسودي مشاور نمايندة خامنه اي در سپاه هم همين ابراز وحشت را به شكل ديگري به خبرگزاري حكومتي ميزان اظهار كرد. وي گفت: «تصور مقامات آل سعود این است که اگر پشت سر مجاهدين قرار گیرند، می توانند به وسیله آنها به نظام مقدس جمهوری اسلامی ضربه بزنند».
واكنشها به طيف وسيع شخصيتهاي سياسي شركت كننده در كهكشان و حمايتهاي جهاني از مقاومت ايران:
 رسانه هاي حكومتي به رغم تلاش هماهنگشان براي كوچكنمايي ابعاد مراسم گردهمايي بزرگ مقاومت ايران، نتوانستند وحشت خود را از تعادل قواي وزنة مقاومت ايران در عرصه سياسي پنهان كنند. كيهان خامنه اي از «وعده نسيه فروش ايرباس و حمايت نقد فرانسه» از مجاهدين سوز و گداز كرد و ضمن حمله به دولت حسن روحاني افزود« مجوز اخیر دولت فرانسه به مجاهدين در حالی که حاضر نشد به ایران هواپیمای ایرباس بفروشد، روشن می‌کند سیاست دولت و وزارت خارجه در اعتماد به رژیم بدسابقه فرانسه از اصل خطا بوده است» (كيهان 21تير).
ارگان بسيج ضد مردمي(جوان) نيز نوشت: «نشست مجاهدين در پاريس علاوه بر ميزباني فرانسوي‌ها چند مهمان ويژه عربي-امريكايي داشت كه از ‏چهره‌هاي شاخص ايران ستيزي به شمار مي‌روند: «تركي الفيصل» رئيس سابق اطلاعات ‏عربستان، ‏«نيوت گينگريچ» كه از او ‏به عنوان يكي از گزينه‌هاي جدي معاونت دونالد ترامپ نامزد جمهوري‌خواه امريكا ياد مي‌شود و سليمان وهدان، قائم مقام مجلس ‏مصر علاوه بر اينها «ادريانوس ميلكرت» رئيس پيشين حزب كار هلند و فرستاده ويژه بان كي در عراق، جوليو ترزي وزير خارجه ‏سابق ‏ايتاليا هيئت‌هايي از كشورهاي الجزاير ( احمد غزالي نخست وزير سابق) و اردن (صالح القلاب وزير فرهنگ اسبق)، مصر ‏‏(هيئت ‏پارلماني)، مغرب، بحرين (هيئت پارلماني)، كويت، لبنان (جناح وابسته به عربستان)، يمن (جناح وابسته به عربستان)، ‏تونس، ‏امارات و عربستان در اين نشست حضور داشتند. ‏ هيئت مصر يكي از رسمي‌ترين هيئت‌هاي عربي بود. روزنامه سعودي «الشرق الاوسط»، گزارش داد كه سليمان وهدان ‏ قائم مقام ‏‏پارلمان مصر در رأس يك هيئت بلندپايه مصري در اين نشست شركت كرده و پيام مخالفت قاهره با آنچه سياست‌هاي مداخله ‏‏جويانه ايران در منطقه ناميده شده را اعلام كرده است». ارگان بسيج مي افزايد: «غيراز اينها «كن بلكول» از تحليلگران راستگراي امريكايي كه در اين نشست حضور داشته است با انتشار تصويري از ‏گينگريچ از او به عنوان ‏يك گزينه خوب براي پست معاونت رئيس‌جمهور يا وزارت خارجه امريكا ياد كرد و نوشت كه «او ‏تهديد ايران را درك كرده است».
روزنامة حكومتي اعتماد خشم خود را از حمايت جهاني از اين گردهمايي اينگونه ابراز كرد:« در روزهايي كه منطقه خاورميانه در تب و تاب آتش جريان‌هاي افراطي مي‌سوزد، شاهزاده سعودي شال و كلاه مي‌كند، به بزم منفورترين گروهك ضدايراني فعال در پاريس مي‌رود و فرياد مي‌زند ما خواهان براندازي نظام در ايران هستيم. جامعه جهاني سكوت مي‌كند»(21تير).
سياست روز، يك روزنامة ديگرحكومتي علاوه بر اذعان به موقعيت مقاومت ايران، از انزواي جهاني رژيم و تنگ تر شدن حلقة تحريم ها ابراز وحشت كرد و ازجمله نوشت: « سران فرانسه گویی به اقدام علیه ایران اصرار دارند و در هیچ شرایطی حاضر به تغییر مواضع خود نیستند...بان‌کی‌مون سخنان قابل تاملی در باب آزمایش موشکی و مغایرت آن با روح برجام می‌گوید. آلمان که روابط نزدیکی با ایران داشته در اقدامی قابل تامل ما را متهم به نقض توافق هسته‌ای و پنهان کاری هسته‌ای می‌کند و همچنین محکوم‌سازی موشکی ایران می‌پردازد. کنگره بر تحریم‌های بیشتر ایران و لغو فروش بوئینگ و ایرباس تاکید می‌کند. کاخ سفید در اقدامی قابل توجه رفتارهای منطقه‌ای ایران را محکوم می‌سازد. آمریکا نظارت بر سپاه، جمع شدن فعالیت‌های سپاه قدس از منطقه، عدم تعامل بانک‌ها با سپاه را شرط رویکرد کشورها و شرکت‌ها به تعامل با ایران عنوان می‌کند». اين روزنامه حكومتي نتيجه مي گيرد: «با توجه به اینکه آمریکا همواره از حامیان مجاهدين بوده و نیز سلطه آمریکا بر سعودی غیر قابل کتمان است، قطعا نشست اخیر این گروه و حضور گسترده کشورهای عربی در آن برگرفته از چراغ سبز آمریکا بوده است. در همین چارچوب «نیوت گینگریچ» به عنوان یکی از گزینه‌های جدی معاونت دونالد ترامپ در نشست مجاهدين شرکت کرد. از نمایندگان جمهوری‌خواه و دموکرات نیز افرادی در این نشست حضور داشتند». (سياست روز 21تير) روزنامه حكومتي جمهوري اسلامي نيز ضمن تلاش براي كوچكنمايي ابعاد هيئت هاي شركت كننده در گردهمايي بزرگ ايرانيان نوشت:« نمایندگانی از آمریکا، برخی رِژیم‌های عرب و برخی کشورهای اروپائی حضور داشتند. آنچه بیش از همه حساسیت برانگیز بود، حضور شاهزاده سعودی، «ترکی الفیصل» رئیس سابق سازمان امنیت آل سعود و سخنرانی وی در اجلاس مجاهدين  بود که برای (آنها)، پیروزی بر ایران را آرزو کرد»(21تير).
روزنامة حكومتي اعتماد(21تير) نيز اينگونه ابراز وحشت كرد: «حضور تركي الفيصل در اين نشست از اهميت بسياري برخوردار است. او به اين دليل در نشست مجاهدين در پاريس حضور يافت كه سياست‌هاي رياض در تضاد و تقابل بسياري با سياست‌هاي جمهوري اسلامي ايران است». شرق روزنامه ديگري حكومتي با اشاره تنگ تر شدن حلقة تحريمها برگرد رژيم اينگونه سوز و گداز كرده است: « مریم، همسر مسعود رجوی، به‌عنوان «رئیس‌جمهوری منتخب!» با هدف کسب حمایت افراد و نهادهای خارجی، از جمله بعضی اعضای کنگره آمریکا و پارلمان اروپا و مجلس اعیان پارلمان بریتانیا، به نقاط مختلف جهان سفر می‌کند»(شرق 21تير). يك روزنامة ديگر حكومتي به نام اعتماد از گردهمايي بزرگ مقاومت ايران براي رژيم تنگ تر شدن حلقه تحريمها، تشديد انزواي جهاني و منطقه يي را نتيجه گرفته و از جمله نوشته است: « گردهمايي ٢٠١٦ مجاهدين در پايتخت كشوري كه خود يكي از اعضاي اصلي حاضر در گردونه مذاكرات هسته‌اي با ايران بوده است اين‌بار با يك هدف مشخص برگزار شد: «جهان بداند كه ايران با وجود توافق هسته‌اي همچنان تهديدي جدي است. جامعه جهاني به ايران پسابرجام لبخند نزند. تحريم‌ها را متوقف نكنيد. به انزواي ايران پايان ندهيد. فعاليت‌هاي ايران در منطقه را فراموش نكنيد».
تشديد تخاصمات باندها بعد از گردهمايي بزرگ مقاومت ايران:

گردهمايي مقاومت ايران، تضادهاي دروني رژيم حول مسائل داخلي و منطقه يي را تشديد كرد. روزنامة حكومتي وطن امروز با ابراز وحشت از پيامدهاي اين گردهمايي در عرصه سياست، با حمله به دولت حسن روحاني نوشت: « آنان که در روزهای عملیات‌های تروریستی داعش در پاریس، مقابل سفارت فرانسه در تهران نمایش‌های سوگواری برای «قدبلندهای چشم آبی» برگزار کردند، آیا خبر دارند امسال نیز به رسم چندین سال گذشته، پاریس میزبان تجمع رجوی است؟ از گزینه معاون اولی دونالد ترامپ تا هیات‌های پارلمانی اروپا و برخی کشورهای عربی و سران آل‌سعود ، نشست مجاهدين را به کمپین ...علیه ایران تبدیل کردند! در ایران شاید افکار عمومی دیگر امیدشان را نسبت به دولت روحانی از دست داده‌اند! طی 3 سال گذشته مردم ایران شاهد انفعال غیرعادی دولت روحانی و وزارت امور خارجه ظریف در مقابل آل‌سعود بوده‌اند؛ حالا تنها چند روز پس از آنکه حسن روحانی خواستار مجازات سریع جوانان عامل حمله به سفارت سعودی در تهران شد، برادران سعودی محمدجواد ظریف با حضور برجسته در نشست مجاهدين، نشان دادند در مسیر دشمنی ...هیچ حد و مرزی نمی‌شناسند. آنها نشان دادند حتی اگر ظریف، حسین امیرعبداللهیان را نیز برکنار کند، این موضوع مانع تشدید دشمنی آنها با ایران نخواهد شد!  در همین ماجرای نشست و حضور آل‌سعود در این نشست نیز انفعال وزارت خارجه بسیار محسوس بوده است! چرا سر جواد ظریف در مقابل آل‌سعود پایین است؟». درمقابل خبر آنلاين يك سايت خبري نزديك به  باند رفسنجاني، به باند رقيب هشدار داد:«خود زني نكنيد»، اين رسانه با بيان اين كه « گردهمایی کادر رهبری سازمان مجاهدین خلق در پاریس با حضور جمعی از چهره‌های سیاسی غربی و عربی، صرف‌نظر از تفاسیر تبلیغاتی و شعاری حامل پیام‌های پنهان و آشکاری است» به باند خامنه اي در مورد تلاش براي حذف روحاني را با اشاره به قيام سال 88 يادآوري كرد و از جمله نوشت: سیاست‌های خصمانه با ایران وارد فاز حمایت و سرمایه‌گذاری روی یک جریان برانداز شده. بهتر است آنها که عزمشان را جزم کرده‌اند تا دولت روحانی را از حرکت بیندازند مراقب باشند که خروج آنها از قاعده بازی می‌تواند عواقب ناخوشایندی برای مملکت و منافع خودشان درپی داشته باشد».
سايت حكومتي هشدار نيوز نيز به نقل از آخوند موسوي لاري، در مقابل دلواپسان برجام در واكنش به گردهمايي مقاومت ايران،  ضعف و استيصال رژيم را در مقابل ضربات مقاومت به نمايش گذاشت و بر ادامة مسير زهر خوران تأكيد كرد و از جمله گفت: « دولت جمهوری اسلامی این حرکت که در فرانسه یا کشورهای دیگر صورت می‌گیرد را زیر نظر دارد و مناسبات سیاسی خود را قاعدتاً تحت تأثیر این حرکات قرار نمی‌دهد». ظاهرأ اظهارات آخوند لاري در پاسخ به هم باندي ديگري تابش عضو مجلس ارتجاع است كه سايت حكومتي قم نيوز تناقض گويي هاي او را به صورت نقل كرده است: « ایران باید اعتراض خود را از منظر دیپلماتیک با فرانسه مطرح کند. این مساله ازنظر ما هم چندان اهمیتی ندارد، ولی در هر صورت در تعاملات ما و فرانسه تأثیرگذار است. نه تنها در این خصوص بلکه باید به آمریکا نیز درخصوص بدعهدی‌های مربوط به برجام تذکر دهیم چراکه این اتفاق درحال تسری به کشورهای اروپایی است»(قم نيوز يا دز نيوز 21تير).
و بالاخره سايت پاسدار محسن رضايي به نقل از وي حرف آخر رژيم را كه ناشي از اوج وحشت و استيصال نظام نسبت به گردهمايي بزرگ مقاومت ايران است انتشار داد. پاسدار رضايي پس از رطب و يابس بافيهاي معمول، در حالي كه «ظرافت ديپلماتيك» مورد نظر آصفي براي رو نكردن «نگراني دروني» رژيم را فراموش كرده، زبان به تهديد گشوده و نوشته است: «اگر خشمگین شویم آثاری از آل سعود باقی نخواهیم گذاشت». (تابناك 21تير) و آخرين واكنش در نظام مربوط به سردژخيم قوة قضاييه است كه سايت حكومتي همشهري انعكاس داده است وي با سوزش از خنثي شدن توطئه هاي رژيم عليه مقاومت ايران با تكرار روضه هاي هميشگي آخوندهاي حاكم گفته است: «متاسفانه مدت مدیدی است مورد حمایت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی هستند. با این حال فرانسوی‌ها به آنان اجازه برگزاری جلسات در زیر چتر حمایتی خود می‌دهند و آمریکایی‌ها نیز در این جلسات شرکت می‌کنند و در عین حال به عراقی‌ها نیز می‌گویند که حفظ این گروه برای ما خیلی اهمیت دارد».
سردژخيم قضاييه آخوندها، حين سوز و گداز از مقاومت ايران به صحراي بحران هاي رژيم هم گريز زده و از جمله گفته است: «آمریکایی ها هیچگاه دوست ما نبوده و نخواهند بود». وي با اشاره به فشارهاي جهاني در قبال مسئله برجام و «پیوند دادن برخی مسائل دیگر از جمله توان موشکی و دفاعی»  رژيم  با اجرای توافق برجام اشاره کرد و افزود: در کنار ادعاهای آمریکایی ها، دبیر کل سازمان ملل و مقامات آلمان نیز مدعی شده اند که آزمایش های موشکی ایران بر خلاف روح برجام است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر